Vattacukor gép meghajtás 12V / 20Ah Szünetmentes akkumulátor - 12V/20Ah, T2/F2, zárt, gondozás mentes, AGM) / Szünetmentes akkumulátor (12V / 18Ah, T2/F2, zárt, gondozás mentes, AGM)

Vattacukor gép meghajtás 12V / 20Ah Szünetmentes akkumulátor.

Kapacitás: 9 Ah, Feszültség: 12V, Befoglaló méret: 151 x 65 x 94(98) mm

SZÜNETMENTES ZÁRT GONDOZÁS MENTES MUNKA AKKUMULÁTOR 12V 20AH AGM

12V Vattacukor gép meghajtására alkalmas Akkumulátor - A Biztonság Örökös Támogatója

De használható az Ön otthona, üzlete vagy irodája védelme nem ismer kompromisszumot, és ennek érdekében a megfelelő eszközök és technológiai megoldások elengedhetetlenek. Az egyik ilyen kulcsfontosságú elem a riasztórendszerek akkumulátora, amely a rendszer megbízhatóságát és hatékonyságát biztosítja.

Főbb jellemzők és előnyök:

Hosszú Élettartam: A riasztó akkumulátorok kiváló minőségű elemekből készülnek, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig nem kell aggódnia a rendszer meghibásodása miatt.

Megbízhatóság: A biztonság nem ismer kompromisszumot, és akkumulátoraink sem teszik azt. Megbízható működésükkel biztosítják, hogy a riasztórendszer mindig készen álljon a védelemre.

Könnyű Telepítés: Az akkumulátorok könnyen telepíthetők, így időt és energiát takaríthat meg. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre.

Kompatibilitás: Termékeink kompatibilisek a legtöbb riasztórendszerrel a piacon. Tehát, ha már van meglévő rendszere, valószínűleg nem kell új eszközökre váltania.

Környezetbarát: Az akkumulátorok megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. Így nemcsak biztonságot nyújtanak, hanem környezettudatos választás is.

Kiváló Teljesítmény: Akkumulátoraink a legkeményebb körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtanak, így bármilyen időjárási viszonyok között számíthat rájuk.

A riasztórendszerek akkumulátorai kulcsfontosságú elemek a védelem terén. Válassza a megbízhatóságot és a biztonságot riasztó akkumulátorainkkal, és nyugodt szívvel aludhat éjszaka, tudván, hogy otthona vagy üzlete mindig védelemben van. Ne hagyja a véletlenre, válassza a legjobbat!

Biztosítjuk Önt, hogy riasztó akkumulátoraink a legmagasabb minőségi és teljesítményi sztenderdeknek megfelelnek, és hűséges társai lesznek a biztonságának. Ne kockáztasson, válassza a biztonság és megbízhatóság szinonimáját - válassza riasztó akkumulátorainkat!22 490,0 Ft
szállítási díj nélkül Áfa nélkül 22 490,0 Ft