Asztali PopCorn készítő gép - Fekete tető/ Retro design - piros/Hot Fresh-Fekete/ USA Design/ KÉK

TERMÉKLEÍRÁS

Popcorn készítő gép - Különböző tetőkkel...

(Kérjük, írja meg a Megjegyzés rovatban, hogy melyik tipust kéri!)

A pattogatott kukorica készítő gép a Golden Way Gastro-tól, kifejezetten a professzionális vendéglátóipari használatra lett kialakítva és egy igazi figyelemfelkeltő. 

Nem csak a figyelemfelkeltő kialakítása, vonzó zománcozott teteje miatt lenyűgöző e termék, hanem a melegen tartó valamint megvilágított kamrája és keverőrendszere, valamint automatikus termosztátja miatt is. 

Profitáljon Ön is a popcorn géptől és hagyja magát lenyűgözni a rendkívüli pattogatott kukorica élménnyel – akár moziban, vásárokon vagy fesztiválokon.

A popcorn gép 1.600 W-al működik és a magas teljesítményének és automatikus termosztátjának köszönhetően gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. Ennek köszönhetően garantált a nagy teljesítményű munkavégzés. 

Így óránként körülbelül 16 liter pattogatott kukoricát (kb. 5kg/óra) tud gyártani. Függetlenül attól, hogy fehér vagy sárga, valamint különféle formájú pattogatott kukoricát szeretne készíteni – ezzel a popcorn géppel ez lehetséges.

A gép három, az ajtók felett elhelyezett kapcsolóval van felszerelve. A POWER & LIGHT funkcióval bekapcsolja a lámpát és a kamra alján található fűtőelemet, ez által optimálisan megvilágított a pattogatott kukoricát az ügyfelek számára, valamint melegen és frissen is tartja ezt. A pattogatott kukorica üst a HEAT kapcsolóval aktiválható és ezáltal elindul a fűtési folyamat. Annak érdekében, hogy a popcorn ne égjen le az üst alján, a TURN funkció bekapcsolásával egy keverőrendszer indítható el.

Az edény teflonbevonata megakadályozza a popcorn összeragadását, illetve leégését az üstben. Az üst átmérője 18,5 cm, mélysége pedig 5,8 cm, ezenfelül eltávolítható is, ami megkönnyíti a tisztítást. A professzionális pattogatott kukorica gyártáshoz kókusz olaj vagy pálma zsír használatát ajánljuk, mivel mindkettő magas 240 °C-os füst hőmérséklettel rendelkeznek és így a legjobban alkalmasak.

A popcorn készítő gép legfőképpen magas minőségű nemesacélból készült és így könnyedén tisztítható és hatékonyan védve van a korrózió ellen. Továbbá a rozsdamentes acél tartós és ütésálló, illetve ártalmatlan az egészségre. A ház oldalsó része alumíniumból készült.

Az üvegek edzett üvegből készültek. Baleset esetén kis darabokra törnek össze, szilánkok helyett, így a súlyosabb sérülések elkerülhetők. Emellett az üveglemezek és a belső megvilágított tér mindig jól láthatóvá teszi a popcorn készítés folyamatát, így megnyerő látványt nyújt az éhes vendégek számára.

Különösen kiemelendő, hogy megvásárláskor a megfelelő alap tartozékokat ingyen mellékeljük. A praktikus lapát kitűnő a tökéletes adagoláshoz. A 0,5 literes kapacitású mérőpohárral az olaj, a cukor és a kukorica magvak pontosan kimérhetők. A tartozék stabil műanyagból készült, így gyorsan és könnyen tisztítható.

A rendelkezésre álló mágnesnek köszönhetően az első ajtók könnyen nyithatók és zárhatók. Az ajtóhoz rögzített adagoló ablakon keresztül a popcorn könnyen kivehető és adagolható. Az aljzat perforációja lehetővé teszi a ki nem pattogott kukorica magok, a morzsák, illetve a felesleges olaj gyűjtőtartályba kerülését. A tartály kivehető, így tisztán tartása egyszerűbben elvégezhető.

Az egyedülálló megjelenés és a megnyerő retro-design teszi a gépet szembetűnővé. Ugyanakkor igen meggyőző tulajdonságokkal rendelkezik: a gép túlmelegedés gátlóval rendelkezik, amely túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a készüléket, valamint a négy gumírozott gumiláb a stabilitásért felel és megvédi a munkafelületet a karcolásoktól.

MŰSZAKI ADATOK

Anyag: Rozsdamentes acél

Alumínium/ Edzett üveg/ Teflon

Kamra kapacitása [l]: 88

Fiók: Igen

Szín: Különbőző Tetőszínek

Fény: Igen

Üst mélysége [cm]: 5.8

Teljesítmény: 5-6 kg/óra (16 l/óra)

Fazék átmérője (alul) [cm]: 16

Fazék átmérője (felül) [cm]: 18.5

Tápkábel [m]: 1,7

Feszültség [V]: 230

Teljesítmény [W]: 1600

Hőmérséklet-tartomány [°C]: 220–270

Méretek (HxSzéxMa): 56 x 42 x 76 cm

Súly: 23 kg

Szállítási méretek (HxSzéxMax): 61 x 47.5 x 81 cm

Szállítási súly: 25.6 kg


Felhívjuk a figyelmet, hogy túlterhelésből fakadó, vagy más szakszerűtlen beavatkozás következtében keletkező meghibásodás miatt, a garanciális kötelezettségünk megszűnik!

165 000,0 Ft
szállítási díj nélkül Áfa nélkül 165 000,0 Ft