CSAPATUNK A GOLDEN WAY GASTRO

MAGYAR CALL CENTERÜNK +36 70 296 4404

Az élet túl rövid ahhoz, hogy káoszban élj, lazíts, és kreatív árucikkekkel tedd szórakoztatóvá a vállalkozásodat!

Mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek nagyszerű online vásárlási élményt nyújtsunk, biztosítva nemcsak a zökkenőmentes vásárlási folyamatot, hanem a jó értékesítés utáni szolgáltatást is. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, megjegyzéseket, visszajelzéseket, javaslatokat és akár kritikát is írjon nekünk.

Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP.

VATTACUKOR GÉPEK!

FIGYELEM!

A VATTACUKOR GÉPEK RAKTÁRON VANNAK, ÉS AZONNAL RENDELHETŐK, VAGY SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐK!

A MEGRENDELÉS ÉS KISZÁLLÍTÁS FOLYAMATOSAN TÖRTÉNIK, GLS FUTÁRUNK ÁLTAL, RAKTÁRRÓL 48 ÓRÁN BELÜL!

ÁRAINK BRUTTÓ ÁRAK (0% ÁFA Tartalommal / 0%VAT)!

AMENNYIBEN VÁLLALKOZÁSUNKTÓL VÁSÁROL VATTACUKOR (POPCORN) GÉPET, AKKOR A GYÁRTÁSI FOLYAMATOT, TECNOLÓGIÁT IS ISMERTETJÜK ÖNNEL!

A GYÁRTÁSHOZ RENDELKEZÜNK AROMÁKKAL, ÉS PÁLCÁKKAL IS!

M: +36 70 296 4404

ÚJ USA DESIGN (CE MINŐSÍTÉSŰ) GÁZOS/12V-os, ÉS ELEKTROMOS/220V VATTACUKOR ÉS GÁZOS/12V-os, Elektromos 220V-os POPCORN GÉPEK ÉRTÉKESÍTÉSE - FORGALMAZÁSA!

(Az árak tájékoztató jellegűek, és az EURO eladási ár átszámítása FT-ra, az UNICREDIT Bank deviza Eladási árfolyamán történik, a számla kiállítás napján!)

FIGYELEM!

Asztali Elektromos Hőfokszabályzós, valamint Gázos Vattacukorgépeket már 24 órán belül is tudunk értékesíteni, KONSZIGNÁCIÓS RAKTÁRRÓL, a piac helyszíni, közvetlen-folyamatos kiszolgálása érdekében!

A PopCorn és Vattacukor gépeket általában, Pro-Forma számlával értékesítjük, és a 100% vételár beérkezését követően, GLS Futárral küldjük meg, a termékeket ~ 3-5 munkanapra!

GÉPEINKRŐL ÁLTALÁBAN:

A nagyüzemi Vattacukorgépek teljesítménye: 300 db/óra. 1 kg cukorból átlag 50-60 db készíthető. 12V-os akkumulátorról, és PB gázüzemű palackkal üzemeltethetők, vagy 220V-ról!

Vattacukor készítő gépek (USA kivitelű Professzionális) - átlátszó plexi szélvédő burával, (Professional candy floss machine ) + kétkerekű kocsival szerelten (kordé), vagy asztali változatban, szélfogó védőburkolattal és nélkül.
A Plexi szélfogó, számítógépes betű kivágással történő feliratozása, díszített kivitelezése + 10.000Ft. Szövege - Cotton Candy / Vattacukor.
A Vattacukor gépek Elektromos (Electric) és Gázos (Pb Gas) fűtéssel választhatóak!
A vattacukor gépek "Kettő az egyben" is kaphatók! (200V-ról és 12V-ról Gáz fejfelfűtéssel működik!)
- A Gázzal és elektromos meghajtással működő gép fej felfűtése Pb gázzal történik, míg a motor meghajtása elektromosan /220V és 12V átállítás választható/lehet. Kiemelkedően profi gasztronómiai használat, és design!

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!

ÁRAINK BRUTTÓ ÁRAK!

Telefonos, és email elérhetőség:

Mobil: +36 70 296 4404

e-mail: 2013goldenway@gmail.com

____________________________________________

TENT® PAVILON SÁTOR

A MAGYAR PIACON GARANTÁLTAN A LEGERŐSEBB / LEGSTRAPABÍRÓBB SZERKEZETEK, UV ÁLLÓ 420D PVC PONYVÁKKAL!

FIGYELEM!

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Egyeztessen Call Centerünkel, mert az áraink hetente változnak az EUR/HUF aránypár változása miatt, melyet a honlapunkon nem mindig tudunk aktualizálni!

A MEGRENDELÉS ÉS KISZÁLLÍTÁS FOLYAMATOSAN TÖRTÉNIK, GLS FUTÁRUNK ÁLTAL, UTÁNVÉTELI LEHETŐSÉGGEL!

UTÁNVÉTELES FIZETÉSI LEHETŐSÉGET, CSAK A MÁR KÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKRE TUDUNK BIZTOSÍTANI!

ÁFÁS SZÁMLAIGÉNYÉT KÉRJÜK, JELEZZE ADÓSZÁMA MEGADÁSÁVAL!

ADÓSZÁMMAL RENDELKEZŐ VÁLLALKOZÁSOK, ÉS MAGÁNSZEMÉLYEK ESETÉBEN - ÁFÁS SZÁMLÁT KIZÁRÓLAG AZ ADÓSZÁM ISMERETÉBEN ÁLLÍTUNK KI!

Aktuális árainkról érdeklődjön telefonon!

M: +36 70 296 4404