Asztali Vattacukor gép rózsaszín, 52 cm fém tálcával - Digitális hőfok kijelzővel

Asztali Vattacukor gép rózsaszín, 52 cm fém tálcával - Digitális hőfok kijelzővel.

Főbb jellemzők

  • gyors elkészítés – 1030 W-os fűtőelem és 52 cm átmérőjű tálca a vattacukor készítséhez 60mp alatt akár 4db vattacukor készíthető a géppel
  • külön vezérlés – termosztát és forgatás külön-külön kapcsolóval
  • csendes működés – akár 20 %-kal csendesebb a rezgéscsillapításnak köszönhetően
  • pontos adagolás – mérőkanállal a cukor kiméréséhez
  • biztonságos kezelés – biztosíték automatikus kikapcsolási funkcióval
  • 230 Voltos csatlakozó / Egyszerű kezelhetőség és tisztítás

TERMÉKLEÍRÁS

Vattacukor készítő vattacukorkészítéshez kevesebb mint egy perc alatt

A vattacukor gép garantálja a gyors vattacukorkészítést és rendkívül stílusosan mutat minden rendezvényen. Nagy teljesítményű, 1030 W-os fűtőelemének köszönhetően az ipari vattacukor géppel hatékonyan készíthet vattacukrot pillanatok alatt. A két billenőkapcsolóval külön-külön szabályozhatja a hőmérsékletet és a forgófej forgását. Az 52 cm átmérőjű rozsdamentes acél üst alkalmas nagy mennyiségű vattacukor elkészítésére. A Golden Way Gastro vattacukorgép ideális társ fesztiválokra, vidámparkokba, mozikba, utcabálokra és még sok más helyszínre.

Professzionális vattacukor készítő partikra és piacokra

Az aktuális feszültséget digitális kijelzőn olvashatja le. A belső biztosíték műszaki problémák esetén automatikusan kikapcsolja a készüléket, és optimális biztonságot garantál. A gumírozott lábak garantálják az ipari vattacukor gép maximális stabilitását. A vattacukor gép 20%-kal csendesebb, mint a hagyományos modellek. Az oldalán lévő fogantyúk segítségével kényelmesen a kívánt helyre szállíthatja a kompakt készüléket. Az alumínium forgófej közvetlenül a 70 W-os motor felett helyezkedik el. A termék további előnye, hogy a motor teljes egészében fémből készült, amely garantálja az ipari vattacukorgép hosszú élettartamát, valamint az idő- és költségtakarékos használatát.

98 900,0 Ft
szállítási díj nélkül Áfa nélkül 98 900,0 Ft