Asztali Vattacukor gép türkiz kék, 52 cm fém tálcával - Digitális hőfok kijelzővel

Asztali Vattacukor gép türkiz kék, 52 cm fém tálcával - Digitális hőfok kijelzővel.


Főbb jellemzők

- stílusos kialakítás - türkizkék ház, voltérő, matrica

- termosztát és forgatás külön szabályozása

- védelem - biztosíték és elektromos szivárgásvédő rendszer

- rozsdamentes acél - könnyen ápolható, illetve tartós

- pontos adagolást elősegítő mérőkanál


TERMÉKLEÍRÁS

Vattacukor készítő gép - 52 cm - 1.200 W - türkizkék

A Golden Way Gastro vattacukor készítő gépével mindene megvan, amire csak szüksége lehet a vattacukor árusításánál. Legyen szó akár karácsonyi vásárokról, fesztiválokról, snack bárokról, vagy akár otthoni használatról, a rózsaszín vattacukor készítő gép mindig tökéletes megoldást nyújt!

Termékünk rendkívül hatékony, és nagy teljesítményű, 1.200 Wattos fűtőelemmel rendelkezik. A két kapcsoló segítségével egyaránt szabályozható a gép hőmérséklete és a forgófej is. 

A gép kompatibilis ételszínezőkkel is, ezáltal akár színes és különböző ízű vattacukrokat is készíthet termékünkkel. A rozsdamentes acélból készült edény átmérője 52 cm, amely nagyságnak köszönhetően gyorsan előállítható nagy mennyiségű vattacukor. Egy vattacukor előállításához kb. 12-18 g cukor, és mindössze 30-60 mp szükséges. A cukor adagolását megkönnyíti a mérőkanál.

A munkafolyamat alatt a vattacukrot a gép egy pálcikára tekeri fel. A termékünk által készített édesség formájának csak a képzelet szab határt, a virágoktól kezdve az állatokig bármilyen lehetséges. 

A gép további előnyeihez tartozik, hogy az édesség elkészítése tiszta folyamat, ugyanis a védőgyűrű megakadályozza, hogy az apró cukordarabok szétrepkedjenek. A tartósság érdekében vattacukor készítő gépünket robusztus rozsdamentes acélból készítettük, és kialakításának köszönhetően asztalon használható. Ennek köszönhetően használatához nincs szükség speciális állvány, vagy kocsi vásárlására.

A feszültségjelző, amelyet voltmérőnek is neveznek, figyelemmel kíséri a munkafolyamatot, és jelzi, ha szabálytalanságok lépnek fel. A gumi lábak stabil állást kölcsönöznek a készüléknek és elnyelik a rezgéseket, ezáltal szinte bármilyen felületen felállítható a szerkezet. A termék további előnye, hogy a beépített biztosíték védelmet nyújt a műszaki problémák ellen, és automatikusan kikapcsolja a készüléket. Továbbá a vattacukor gép elektromos szivárgásvédő rendszerrel is rendelkezik. 

Egy másik biztonsági intézkedés a négy csatt, amelyek biztonságosan és szilárdan tartják a gépet és csökkentik a rezgéseket. A vattacukor készítő következő használatra való előkészítése nem igényel sok időt, mindössze az edény és a forgófej tisztítását kell elvégeznünk, ezek azonban könnyen levehetők, illetve tisztíthatók. 

Rendelje meg Ön is a Golden Way Gastro termékcsaládhoz tartozó vattacukor készítő gépet, ha Ön is egyedi külsejű készülékével szeretné felhívni magára a vendégek figyelmét!

119 900,0 Ft
szállítási díj nélkül Áfa nélkül 119 900,0 Ft