Nagy teljesítményű vattacukor gép rozsdamentes 52cm acél Tálca + Szélfogó + Fiók + Kanál - 230V / 1200W

Nagy teljesítményű vattacukor gép rozsdamentes 52cm acél Tálca + Szélfogó + Fiók + Kanál - 230V / 1200W

Főbb jellemzők:

- Gyors gyártási folyamat - vattacukor készítés 4db/perc – 1200 W-os fűtőelem és 52 cm átmérőjű fém tálca + Szélfogó 

- KÉT KAPCSOLÓS Külön vezérlI a termosztátot,  és a motror forgatás külön-külön kapcsolóval

- Könnyű a szállítása, és a pneumatikus kerekekkel felszerelt sima futású kocsival, könnyen lehet helyet változtatni.

- Tárolóhelyek – fiókkal a cukor, pálcikák és egyéb munkaeszközök számára

- Higiénikus munkavégzés – a szélfogó búra a tálcán, tisztán tartja a környezetet, és felfogja a szelet.


Gép leírás:

Vattacukor készítő vattacukorkészítéshez kevesebb mint egy perc alatt

A kocsival és szélfogó burával felszerelt vattacukor gép garantálja a gyors vattacukorkészítést és rendkívül stílusosan mutat minden rendezvényen. Nagy teljesítményű, 1200 W-os fűtőelemének köszönhetően az ipari vattacukor géppel hatékonyan készíthet vattacukrot pillanatok alatt. A két billenőkapcsolóval külön-külön szabályozhatja a hőmérsékletet és a forgófej forgását. Az 52 cm átmérőjű rozsdamentes acél üst alkalmas nagy mennyiségű vattacukor elkészítésére. A Golden Way Gastro vattacukorgép ideális társ fesztiválokra, vidámparkokba, mozikba, utcabálokra és még sok más helyszínre.

Professzionális ipari vattacukor gép beltéri és kültéri használatra

A két nagy kerékkel ellátott kocsinak köszönhetően a készüléket rugalmasan mozgathatja a különböző helyszíneken. A pneumatikus gumiabroncsokkal ellátott kerekek lehetővé teszik a kocsi alacsony rezgésszintű mozgatását. Az acél kocsi rózsaszínű porszórással van bevonva, így hosszú ideig megőrzi stílusos színét. A nagyméretű fogantyú segítségével könnyedén húzhatja és tolhatja a készüléket. A két gumírozott, állítható láb garantálja a maximális stabilitást egyenetlen felületeken is. A praktikus fiókban biztonságosan tárolhatja a tartozékokat, például a vattacukorpálcákat vagy a mérőkanalakat.

Vattacukorgép könnyű tisztítással

Az XL méretű búra védi a vattacukrot a baktériumoktól és a szennyeződésektől. A búra könnyen felszerelhető a vattacukor gépre, és minden olyan készülékhez használható, amelynek átmérője kb. 52 cm. A kiváló minőségű, átlátszó akrilüveg búra eltávolítható, akárcsak a forgófej és az üst, amely lehetővé teszi a vattacukor készítő gyors és egyszerű tisztítását. Mindössze mosogatószerre és vízre van szüksége.

Személyes vásárlásra is van lehetőség, amikor a kezdő vattacukor kereskedőket, rövid gyorstalpaló képzéssel megtanítjuk a szakmára!

199 000,0 Ft
szállítási díj nélkül Áfa nélkül 199 000,0 Ft