Pavilon Sátor 3,0m X 3,0m (AA) Váz + PVC Ponyva 145X20X20 26kg (K-Z-P-B-F)

3,0x3,0m-es (AA 30mm / 26kg / PVC ponyva) pavilon sátor

(Oldalfalak vásárolhatók hozzá)
Flexibilis Váz - Harmonika Vázszerkezet:
Az acél Váz "szinterezett", felületkezelt, Csavarozott (nem pedig szegecselt) a nyitómechanizmusa, így a váz alkatrészei könnyen, pár perc alatt cserélhetők, nem kell új vázat venni, alkatrész törés miatt! A teljes harmonikaszerkezet szinterezési eljárással felületkezelt, nem fog rozsdásodni. A harmonikaszerkezet elemeinek méretei: 21x10mm.
A robosztus, masszív szinterezett acél anyagból készült összekötőelemek között nincsenek műanyag kopó alkatrészek (nem összetéveszthető az egyszerű műanyag összekötőkkel).
Figyelem!
NE Dőljön BE A Hangzatos Hirdetési Szövegfordulatoknak (strong, extra erős...stb), Melyek AZT Sugallják, Hogy Strapabíró Szerkezetű És Anyagú Sátrat VESZ, De Nem Írja LE A Szövegezés Pontosan, A Sátor Vázszerkezet Súlyát, Annak Minőségét, És A Szerkezet Anyag Vastagságát (Pl. EE(25mm) / AA (30mm) / DA (40mm)!
Nem Nevezik MEG A Ponyva Anyag Minőségét (Pl. orkán, oxford szövet, Pvc), Mert Ezek Legtöbbször "Zsákszövet", Vagy Silány PE (polyethylene) Műanyagból Készülnek, Amelyek Nem Védenek Az Időjárástól (napsugárzás-eső)!

40 000 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)
Készleten