Popcorn gép kocsival 220V - USA design - piros

Popcorn gép kocsival 220V - USA design - piros.


TERMÉKLEÍRÁS:

Popcorn gép kocsival - USA design - piros

A Golden Way Gastro kocsival ellátott pattogatott kukorica készítő gép kifejezetten vendéglátóipari használatra lett kialakítva, és igazán kiemelkedő darab. A kocsival ellátott kukorica pattogtató gép USA dizájnjának, melegen tartó megvilágított kamrájának, keverőrendszerének, valamint automatikus termosztátjának köszönhetően igazán megnyerő és kiemelkedő darab. Profitáljon Ön is a RCPW.16.1 pattogatott kukorica készítővel, győződjön meg a rendkívüli pattogatott kukorica élményről - akár moziban, vásárokon vagy fesztiválokon!

A mellékelt kocsinak köszönhetően a popcorn gép mobilis, vagyis bármikor használható. Az első nagy kerekek és a 360 fokban elforgatható kisebb hátsó kerekek segítségével a készülék egyszerűen manőverezhető. A két kisebb kerékre szerelt fékek megakadályozzák, hogy a kocsi véletlen elguroljon, valamint gondoskodnak a szerkezet stabilitásáról.

A popcorn gép 1.600 W-al működik, magas teljesítményének és az automatikus termosztátnak köszönhetően gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. Így garantált a nagy teljesítményű munkavégzés. A kukorica pattogtató óránként körülbelül 16 liter pattogatott kukorica (kb. 5kg/óra); elkészítésére képes. Akár fehér vagy sárga, esetleg különféle formájú pattogatott kukoricát szeretne készíteni - ezzel a popcorn géppel lehetséges! A gép három darab, az ajtók felett elhelyezett kapcsolóval van felszerelve. A POWER & LIGHT funkcióval kapcsolhatja be a lámpát, valamint a kamra alján található fűtőelemet, ezek frissen és melegen tartják a kukoricát, valamint így a pattogatott kukoricát optimális megvilágításban kínálhatja vásárlóinak. A pattogatott kukorica üst a HEAT kapcsolóval aktiválható és kapcsolható be a fűtési folyamat. Annak érdekében, hogy a popcorn ne égjen le az üst alján, a TURN funkció bekapcsolásával elindítható a keverőrendszer.

Az edény teflonbevonata megakadályozza a popcorn összeragadását, illetve leégését az üstben. Az üst átmérője 18,5 cm, mélysége pedig 5,8 cm. Az üst eltávolítható, megkönnyítve ezzel a tisztítást. A professzionális pattogatott kukorica gyártáshoz kókusz olaj vagy pálma zsír használatát ajánljuk, amelyek -mivel magas 240 °C-os füst hőmérséklettel rendelkeznek- a legalkalmasabbak.

A pattogatott kukorica készítő nagyrészt kiváló minőségű nemesacélból készült és így könnyedén tisztítható és hatékonyan védve van a korrózió ellen is. Továbbá a rozsdamentes acél tartós és ütésálló, illetve ártalmatlan az egészségre nézve. A ház oldalsó részének anyaga alumínium.

A védőüvegek anyaga edzett üveg, amelyek véletlen baleset esetén szilánkok helyett, kis darabokra törnek össze, vagyis így elkerülhetők súlyosabb sérülések. Emellett az üveglemezek és a belső megvilágított tér mindig jól láthatóvá teszik a popcorn készítés folyamatát, ami ínycsiklandó látványt nyújt az éhes vendégek számára.

A popcorn gép megvásárlásakor a megfelelő alap tartozékokat is ingyen mellékeljük. A praktikus lapát, amely szintén a szállítási csomag tartalmát képzei megfelelő a pattogatott kukorica adagoláshoz. A 0,5 literes kapacitású mérőpohár segítségével pedig pontosan mérhető ki az olaj, a cukor és a kukorica magvak. A tartozék stabil műanyagból készült, így gyorsan és könnyen tisztítható.

A rendelkezésre álló mágnesnek köszönhetően az első ajtók egyszerűen nyithatók és zárhatók. Az ajtóhoz rögzített adagoló ablakon keresztül a popcorn könnyen kivehető és adagolható a gépből. Az aljzat perforációja lehetővé teszi, hogy a ki nem pattogott kukorica magok, a morzsák, illetve a felesleges olaj a gyűjtőtartályba kerüljenek. A tartály kivehető, így tisztántartása nagyon egyszerű.

Az egyedülálló megjelenésnek és a megnyerő retro designnak köszönhetően a pattogatott kukorica készítő gép rendkívül stílusos. A gép túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, amely túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a készüléket. A gép stabilitásáról pedig négy csúszásbiztos gumiláb gondoskodik, amelyek megvédik a munkafelületet az esetleges karcolásoktól.

MŰSZAKI ADATOK

AnyagRozsdamentes acélAlumíniumEdzett üvegTeflonKamra kapacitása [l]88FiókIgenHáz kapacitása [l]44Ház mérete [cm]37 x 40 x 30KocsiIgenSzínPirosFényIgenÜst mélysége [cm]5.8Teljesítmény5-6 kg/óra (16 l/óra)Fazék átmérője (alul) [cm]16Fazék átmérője (felül) [cm]18.5Tápkábel [m]1,7Feszültség [V]230Teljesítmény [W]1600Hőmérséklet-tartomány [°C]220–270Méretek (HxSzéxMa)94 x 50 x 156 cmSúly37.7 kgSzállítási méretek (HxSzéxMax)122 x 100 x 135 cmSzállítási súly43 kg

Szállítási csomag

  • Popcorn gép RCPW-16.1
  • Kocsi
  • Popcorn lapát
  • Mérőedény
  • Üst
  • Izzó
  • Használati útmutató
210 000 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)
7 napon belül elérhető