Vattacukor Árusítás fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, konferenciára

A vattacukor a rendezvényeken, a világ bármely táján, az egyik legnépszerűbb-legismertebb csemege. Mindenki nagy szeretettel várja ezt a finomságot.

A vattacukor készítés születésnapra vagy gyerek partira, céges bulira, mindig egy tökéletes kiegészítése a rendezvénynek.

Rendkívül felkapott a vattacukor: fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, bornapokra, konferenciákra és kiállítási egyéb rendezvényekre.

Vattacukor árusítást - Megrendelést csak előre egyeztetés alapján vállalunk. Az árat a készítendő mennyiség (pl. zacskó / Vödör), és a kitelepülés távolsága határozza meg.

A vattacukor készítés ára változik megrendelt mennyiség függvényében, és attól függően, hogy az Országban hol lesz helyileg meg tartva az Ön rendezvénye.

Vattacukor - Árusítás - csak kezelő személyzettel!

Promóciós rendezvényekre, Filmgyártáshoz (retro/korabeli) gép, Gyereknapokra, Iskolai rendezvényre, Esküvőre, Fesztiválra, Falunapra, Céges Rendezvényre, Születésnapra, Gyerekzsúrra, Családi napra, Megnyitóra, Discoba, Egyéb partykra.


Megrendelés árai (kezelő személyzettel):


200db Vattacukor (minimum rendelhető): 1.500Ft/db

300db - 600db Vattacukor megrendelés ára: 1.300Ft/db

600db - 1200db Vattacukor megrendelés ára: 1.100Ft/db

1200db-tól Vattacukor megrendelés ára: 1000Ft/db

+ szállítási és kitelepülési költség.

50 km-en belül nem számítunk fel szállítási ktsg.-et!

Az Ön rendezvényén igyekszünk a legjobb minőségi szolgáltatást nyújtani, melyet minden esetben el is érünk, az Ön igényei szerint.

Egyedi jellegű megjelenéssel korrekt kiszolgálással biztosítjuk rendezvénye magas színvonalát.

Gépparkunk lehetővé teszi nagyobb létszámú rendezvény kiszolgálását is, valamint több kisebb létszámú rendezvényen egy azon időben való részvételünket.

A megjelenésünk Szerződés alapján biztosított!

1 500 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)
Készleten