Vattacukor gép 220V/1200W Kocsival + Szélfogó + Adagoló kanál

Vattacukor gép Kocsival + Szélfogó + Adagoló kanál

A legújabb elektromos vattacukor gép kiváló otthoni használatra, illetve kereskedelmi célra is alkalmazható, mivel 7 adag vattacukor elkészítésére képes percenként. A vattacukor gépet eltávolítható rozsdamentes tálcával tervezték annak érdekében, hogy a különféle tartalék alkatrészeket is tudja tárolni. A rozsdamentes acélból készült serpenyőnek köszönhetően a szerkezet karbantartása és tisztítása is egyszerű.
Cukor hozzáadásával többféle ízű és színű puha cukor-gombolyagot tudsz készíteni – nem csupán fehér, hanem akár piros, sárga, kék, lila és még sorolhatnánk, hány fajta színű termék elkészítését tudod megvalósítani, ami nemcsak finom, de környezetbarát is! Csak nyomd meg a bekapcsoló gombot, várd meg, hogy kicsit bemelegedjen (kb. 5 perc), töltsd meg cukorral a megfelelő helyen, és a vattacukor gép máris hozzálát a temérdek vattacukor gyártásához. Ha kész vagy, csak gyűjtsd össze a finom ''fonalat'' a tál fölött. Válaszd ki, hogy fehér vagy barnacukorból készíted el – ezután csak figyeld, hogy forog a puha vattacukor a gépben!
A termék remek választás lehet szülinapi zsúrokon, ballagási bulikon, fesztiválokon, felvonulásokon, és egyéb közösségi eseményeken. Egyszerű és nagyszerű módja, hogy akár egy új vállalkozásba kezdj.

  • Teljesítmény: 230V 1,03kW
  • Súly: 25 kg
  • Vattacukor készítési idő: körülbelül 30 másodperc/darab
  • Rozsdamentes acél üsttel és polikarbonát tetővel
  • Kocsi csomagolt mérete: 65x50x51 cm
  • Polikarbonátfedő és üst csomagolt mérete: 50x50x42 cm

Felhívjuk a figyelmet, hogy túlterhelésből fakadó, vagy más szakszerűtlen beavatkozás következtében keletkező meghibásodás miatt, a garanciális kötelezettségünk megszűnik!

178 500 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)
7 napon belül elérhető